10 VECKOR VEGAN: 2022 (VEGANSKA VECKOMATSEDLAR)

För att slippa tänka på vad det blir för mat nästa vecka så kör jag på rullande veckomatsedlar hemma med mina utvalda gamla och nya favoriträtter från bloggen! Vissa rätter går snabbare att göra än andra, men jag lagar inte mat varje dag så det gör mig inget att nån rätt tar lite längre tid. Jag brukar ha 3 vardagsrätter per vecka som jag lagar i lite större mängd och så klämmer jag inte nån ny maträtt jag vill prova. Varje vecka försöker jag få in en riktigt god sallad eller pastarätt, någon soppa eller gryta, och något extra gott/matigt.


Utöver det tipsar jag nedan också om extra festliga rätter för speciella tillfällen och rätter jag lagar som back-up på sånt jag har i frysen och skafferiet.FESTLIGA RÄTTER

Fantastiskt smakrika rätter för helgen och speciella tillfällen

Krämig fajitas

Birria- världens såsigaste tacos

Jalapeno popper burgare

Jerk- smakrik jamaicansk gryta

Beyti kebab- kebabsushi

Reina pepiada- majsbröd med venezolansk, krämig k*cklingröra