top of page
4.png
  • Instagram

SVERIGES BÄSTA VEGOBLOGGAR

Men HUR kul är inte det här? 10 Veckor Vegan är utsedd till en av Sveriges bästa vegobloggar av matappen Ingmar! TACK för att ni kommer och provar mina recept som jag knåpar ihop här hemma, riktigt kul att se att de går hem hos er och till och med era vego-skeptiska nära och kära som ni bjudit på maten till.


10 Veckor Vegan lanserades i början på 2020 efter att jag släppt E-kokboken 10 Veckor Vegan med veganska veckomatsedlar och färdiga inköpslistor. Lite ironiskt, eftersom att jag skrev boken till mig själv för att jag skulle slippa tänka på matlagning. Jag ville liksom ha färdigplanerade veckor så jag slapp sitta där varje söndag och ha idétorka kring vad det skulle bli för mat nästa vecka. Men när jag väl satte ihop boken så hade jag ju fått tusen andra receptidéer som jag ville dela med mig av, och en till bok orkade jag inte vänta på att bli klar med. Eftersom att jag ville dela recepten på en gång fick fortsättning av boken bli en matblogg helt enkelt!


Grymt kul att ha er här och att recepten uppskattas så mycket!


/ Selina Hami289 visningar0 kommentarer

Opmerkingen


bottom of page