top of page
4.png
  • Instagram

4 VEGANSKA RECEPT DU MÅSTE PROVA: ERA FAVORITER PÅ BLOGGEN

Det finns sjukt goda recept här på bloggen som jag skulle vilja äta varje dag till frukost, lunch och middag. Men vissa sticker ut och toppar listorna som era ABSOLUTA favoriter som ni besökt tusentals gånger. Det har varit riktigt kul att se er laga de här recepten, där ni berättat för mig om era vego-skeptiska familjemedlemmar och vänner som slevat i sig rätterna. Vi gör en liten förändring- en rätt i taget! Här är alltså de 4 mest populära recepten på 10 Veckor Vegan just nu.Rökiga BBQ-burgare fyllda med en ostig och het jalapeño popper-fyllning.
De här ungerska pannkakorna gick verkligen hem hos er. Kul att ni testar så annorlunda recept! Det är ungersk husmanskost med matiga, fyllda pannkakor som toppas med massor av rökig paprikasås.


Syriens version av spaghetti med färssås är en nostalgisk rätt för mig som min farmor brukade göra när alla vi kusiner var på besök i Damaskus. Kryddan sju kryddor ger en god och typisk syrisk smak.
En riktigt mustig soppa med en hint av rökighet från rökt paprika. Varm, krämig och matig. Serveras med ostiga grillmackor.


BONUS: MINA 4 FAVORITER

Ni har ju verkligen bra smak, skulle kunna leva på rätterna ovan. Men jag måste faktiskt puffa några av mina favoriter också. Så här kommer MINA 4 favoriter på bloggen just nu.


Jag älskar allt med den här rätten. Fräsch, kryddig och jäkligt somrig. Det här går alltid hem hos oss och äts upp på en gång.Har ju flera varianter av spaghetti med färssås och den här är en av mina favvos. Örtig och krämig. Kan äta typ tio portioner.

Salladens sallader. Istället för fetaost så gör jag en örtig, syrlig och krämig dressing på pinjenötter. Jag lovar att du inte kommer att sakna fetaosten.
Chimichanga är stekta burritos som är fyllda med den godaste, krämigaste och rökigaste fyllningen och toppas med en fräsch korianderdressing. Den kommer konvertera den mest inbitna vegomat-skeptikern.1 832 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page