KATAL  N

VIRTUELL ADMINISTRATION

ADMINISTRATION

GDPR-ARKIV

till punkt   pricka

KUNDSUPPORT

E-posthantering

Telefonservice

Tidsbokning

Uppföljning

ADMINISTRATION

Offerthantering

Orderhantering

Rapportering

Digital arkivering

Koordinering mot kund, partner, leverantör

EKONOMI

Fakturahantering

Komplett outsourcad ekonomitjänst med AI-bokföringssystem i samarbete med 

KATALIN SZABÓ

Med min bakgrund inom IT-branschen och handeln har jag 14-års erfarenhet som samordnare, testprojektledare samt kundansvarig och hanterar många aspekter inom företagande som företagsadministration, kundservice, planering, organisering och optimering. 

 

Min ambition är att hjälpa entreprenörer att effektivisera sin verksamhet genom att på distans erbjuda flexibla och digitala lösningar för företagsadministration och kundsupport. Du har möjligheten att outsourca den administrativa delen i ditt företag, för ett kostnadseffektivt timpris eller en fast månadskostnad, och får därmed tid över att fokusera på din kärnverksamhet.

 

Jag levererar en virtuell lösning med personlig service där jag arbetar professionellt och noggrant - till punkt och pricka!

Katalin Szabó, Virtuell Administratör

 
 

Realtidsekonomi i Sverige AB erbjuder en unik AI-redovisningstjänst för verifikationshantering. Systemet är integrerat med Fortnox och inkluderar en högkvalitativ skanningstjänst för inskick av bokföringsunderlag och företagsdokumentation genom mobilapp eller mail, tillhandahåller en online företagsarkivfunktion samt levererar kundspecifika realtidsrapporter direkt i din smartphone.

ERFARENHET

KONTAKTA MIG

 
 

2017 © selina.se

till punkt & pricka

KATAL  N

Nygårdsgatan 3

642 35 Flen